Accessibility links

logo-print

30 დეკემბერს "თავისუფლების დილის" სტუმარი იყო კულინარი, შეფ-მზარეული თამთა კიკალიშვილი, რომელიც საუბრობდა სადღესასწაულო კულინარიის შესახებ. რა საკვები იყრის თავს საახალწლო სუფრაზე, რამდენად ღიაა საზოგადოება ახალი კერძებისა და ექსპერიმენტების მიმართ და როგორ შეიძლება ენერგიისა და თანხის დაზოგვა სადღესასწაულო მენიუზე.

ძვირფასო მეგობრებო, რადიო თავისუფლების ფორუმში მონაწილეობისთვის გთხოვთ, გამოიყენოთ თქვენი Facebook-ის ანგარიში. კომენტარები მოდერაციის შემდეგ ქვეყნდება და საიტზე მათ გამოჩენას გარკვეული დრო სჭირდება. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ღამის საათებში კომენტარები არ ქვეყნდება.

XS
SM
MD
LG