რამდენად ხარისხიანია სურსათი, რომელიც სავაჭრო ქსელში ხვდება და რამდენად უსაფრთხოა ონკანის წყალი, რომელსაც საქართველოს მოსახლეობის დიდი ნაწილი სასმელად იყენებს? - ეს კითხვები განსაკუთრებულ სიმწვავეს იძენს ზაფხულის ცხელ დღეებში, როცა საკვებით ინტოქსიკაციისა და ინფექციური დაავადებების გარცელების რისკი ერთი ორად იზრდება. სწორედ სასმელ წყალზე მიიტანეს ეჭვი, როცა გასულ კვირაში ასამდე ადამიანი მოიწამლა ყვარლისა და თელავის რაიონებში. როგორია საცალო ქსელში მოხვედრილი სურსათის ხარისხი და მათი შენახვის პირობები? გთავაზობთ ჩვენი რეგიონალური კორესპონდენტების რეპორტაჟებს ლაგოდეხიდან, ზუგდიდიდან და ქუთაისიდან.
სხვა მასალები
ყველაზე პოპულარული
1
დაწერეთ კომენტარი