Accessibility links

logo-print

რამდენად ხარისხიანია სურსათი, რომელიც სავაჭრო ქსელში ხვდება და რამდენად უსაფრთხოა ონკანის წყალი, რომელსაც საქართველოს მოსახლეობის დიდი ნაწილი სასმელად იყენებს? - ეს კითხვები განსაკუთრებულ სიმწვავეს იძენს ზაფხულის ცხელ დღეებში, როცა საკვებით ინტოქსიკაციისა და ინფექციური დაავადებების გარცელების რისკი ერთი ორად იზრდება. სწორედ სასმელ წყალზე მიიტანეს ეჭვი, როცა გასულ კვირაში ასამდე ადამიანი მოიწამლა ყვარლისა და თელავის რაიონებში. როგორია საცალო ქსელში მოხვედრილი სურსათის ხარისხი და მათი შენახვის პირობები? გთავაზობთ ჩვენი რეგიონალური კორესპონდენტების რეპორტაჟებს ლაგოდეხიდან, ზუგდიდიდან და ქუთაისიდან.

ძვირფასო მეგობრებო, რადიო თავისუფლების ფორუმში მონაწილეობისთვის გთხოვთ, გამოიყენოთ თქვენი Facebook-ის ანგარიში. კომენტარები მოდერაციის შემდეგ ქვეყნდება და საიტზე მათ გამოჩენას გარკვეული დრო სჭირდება. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ღამის საათებში კომენტარები არ ქვეყნდება.

XS
SM
MD
LG