Accessibility links

რადიო თავისუფლება რადიო თავისუფლება
რეგიონული მაცნე

სურსათის უვნებლობა რეგიონებში


რამდენად ხარისხიანია სურსათი, რომელიც სავაჭრო ქსელში ხვდება და რამდენად უსაფრთხოა ონკანის წყალი, რომელსაც საქართველოს მოსახლეობის დიდი ნაწილი სასმელად იყენებს? - ეს კითხვები განსაკუთრებულ სიმწვავეს იძენს ზაფხულის ცხელ დღეებში, როცა საკვებით ინტოქსიკაციისა და ინფექციური დაავადებების გარცელების რისკი ერთი ორად იზრდება. სწორედ სასმელ წყალზე მიიტანეს ეჭვი, როცა გასულ კვირაში ასამდე ადამიანი მოიწამლა ყვარლისა და თელავის რაიონებში. როგორია საცალო ქსელში მოხვედრილი სურსათის ხარისხი და მათი შენახვის პირობები? გთავაზობთ ჩვენი რეგიონალური კორესპონდენტების რეპორტაჟებს ლაგოდეხიდან, ზუგდიდიდან და ქუთაისიდან.

  • 16x9 Image

    ჯიმშერ რეხვიაშვილი

    ჟურნალისტი, ბლოგერი; პროზაული, პოეტური და დოკუმენტური კრებულების ავტორი. მუშაობს შიდა და საგარეო პოლიტიკის საკითხებზე, ასევე აშუქებს კულტურის თემებს. მიღებული აქვს ევროკავშირის პრიზი ჟურნალისტიკაში და ლიტერატურული პრემია „ლიტერა“. რადიო თავისუფლებაში მუშაობს 2003 წლიდან.

დაწერეთ კომენტარი

XS
SM
MD
LG