Accessibility links

logo-print

ტურისტულ სეზონზე ბათუმში რესტორნებში საკვებით მოწამვლის ორი ფაქტი გამოვლინდა. აღნიშნული კვების ობიექტები, სადაც 12 ტურისტი მოიწამლა, სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ დააჯარიმა.

როგორ აკონტროლებს სახელმწიფო საკვების უვნებლობას რესტორნებსა და კაფე-ბარებში ბათუმში და რა შენიშვნები აქვს ადგილობრივ არასამთავრობო ორგანიზაციას?

ამავე თემაზე

ძვირფასო მეგობრებო, რადიო თავისუფლების ფორუმში მონაწილეობისთვის გთხოვთ, გამოიყენოთ თქვენი Facebook-ის ანგარიში. კომენტარები მოდერაციის შემდეგ ქვეყნდება და საიტზე მათ გამოჩენას გარკვეული დრო სჭირდება. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ღამის საათებში კომენტარები არ ქვეყნდება.

XS
SM
MD
LG