სოფლის მეურნეობის სამინისტროს სურსათის ეროვნული სააგენტო დაჩქარებული ტემპით მუშაობს საკანონმდებლო ცვლილებების პროექტზე, რომელმაც ქვეყანაში სურსათის უვნებლობის თვალსაზრისით ვითარება უნდა გააუმჯობესოს. არასამთავრობო სექტორი სახელმწიფოსგან სურსათის უვნებლობაზე კონტროლის გამკაცრებას, კვლევის არეალის გაფართოებას, ჯარიმების გაზრდასა და საწარმოების მოულოდნელი შემოწმების დაწესებას ითხოვს. რამდენად უვნებელია ის სურსათი, რომელსაც საქართველოს მოსახლეობა მოიხმარს და რის შეცვლას გეგმავს ახალი მთავრობა? ამ საკითხებზე სასაუბროდ ეკა ქევანიშვილმა რადიო თავისუფლების თბილისის სტუდიაში მიიწვია სურსათის ეროვნული სააგენტოს იურიდიული სამმართველოს უფროსი მაკა შუბლაძე და საქართველოს სტრატეგიული კვლევებისა და განვითარების ცენტრის მომხმარებელთა უფლებების დაცვის პროგრამის კოორდინატორი
ლია თოდუა.
ლია თოდუა.