Accessibility links

30 მაისს პრაღაში ღვინის ჩეხმა სპეციალისტებმა და მოყვარულებმა დააჭაშნიკეს დასავლეთ საქართველოს მცირე საოჯახო მეღვინეობების ნაწარმი ნატურალური ქვევრის ღვინო იმერეთიდან და რაჭიდან. ევროკავშირის სოფლის მეურნეობის განვითარების პროგრამა „ენპარდის“ ჩარჩოებში, ქართველ მეღვინეებს ხელს უწყობს ორგანიზაცია „ადამიანი გასაჭირში“. მათი მიზანია, ევროპელები დააინტერესონ ტრადიციული მეთოდით წარმოებული ბიოლოგიური ღვინით.

ძვირფასო მეგობრებო, რადიო თავისუფლების ფორუმში მონაწილეობისთვის გთხოვთ, გამოიყენოთ თქვენი Facebook-ის ანგარიში. კომენტარები მოდერაციის შემდეგ ქვეყნდება და საიტზე მათ გამოჩენას გარკვეული დრო სჭირდება. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ღამის საათებში კომენტარები არ ქვეყნდება.

XS
SM
MD
LG