Accessibility links

შინ - უცხოეთში: ბოჰემიური კობრი ქართულ სოუსში


ბევრ ევროპელს პირის გემო ჩამოვუყალიბეთო, ამაყობს პრაღაში მცხოვრები პანი მანჩო, მანანა თოიძე. ის ფლობს ქართული სამზარეულოს საიდუმლოებას, რომელიც არც რუბრიკის ავტორს, ოქროპირ რუხაძეს გაუზიარა. სიუჟეტში გესაუბრებით საშობაო პრაღის დამამშვენებელ ატრიბუტებზე - კავკასიურ ნაძვზე და ქართულ სოუსში მომზადებულ კობრზე.

ძვირფასო მეგობრებო, რადიო თავისუფლების ფორუმში მონაწილეობისთვის გთხოვთ, გამოიყენოთ თქვენი Facebook-ის ანგარიში. კომენტარები მოდერაციის შემდეგ ქვეყნდება და საიტზე მათ გამოჩენას გარკვეული დრო სჭირდება. გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ ღამის საათებში კომენტარები არ ქვეყნდება.

გამოიწერეთ ჩვენი YouTube-ის არხი:

XS
SM
MD
LG